Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ



Κάποτε υπήρξαν δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ. 
Από την αρχή υπήρξε ένα περίεργο δέσιμο μεταξύ τους..σαν να γνωρίζονταν χρόνια. 
Το κορίτσι ήξερε πως ένιωθε αγάπη για εκείνον. Τον αγαπούσε με όλους τους τρόπους που υπήρχαν και το μόνο που την ένοιαζε ήταν να είναι καλά, να τον βλέπει να της χαμογελάει και να τον βλέπει ευτυχισμένο. 
Κι εκείνος όμως την αγαπούσε πολύ μα με τον καιρό αυτό άρχισε να τον φοβίζει. Δεν ήθελε ποτέ να την χάσει μα ήξερε πως κάποια μέρα αυτό θα συνέβαινε, οι δρόμοι τους θα χώριζαν και ίσως δεν την ξαναέβλεπε ποτέ. Στη σκέψη αυτή πονούσε και έτσι μια μέρα αποφάσισε να απομακρυνθεί από εκείνη όσο ήταν ακόμη νωρίς…έτσι πίστευε ότι έπρεπε να γίνει για να μην πονέσουν στο μέλλον κι δύο. Έτσι και έγινε...έφυγε και την άφησε. Εξαφανίστηκε χωρίς να της εξηγήσει τον λόγο. 
Η κοπέλα πόνεσε πολύ..έχασε το άλλο της μισό, τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο απ’ οτιδήποτε στον κόσμο. Ένιωσε να χάνονται όλα γύρω της , ένιωθε το σώμα της νεκρό και την ψυχή της άδεια. Τα μάτια γέμιζαν δάκρια στη θύμησή του και ζούσε με την ελπίδα ότι ίσως κάποτε τον ξαναέβλεπε. Της έλειπε η αγκαλιά του, τα μάτια του, το χαμόγελό του, οι στιγμές της μαζί του, της έλειπε η ζωή της. Εκείνος ήταν η ζωή της! 
Ο καιρός περνούσε και εκείνη έμενε μόνη. Κάθε βράδυ κοιτώντας την φωτογραφία του προσπαθούσε να κοιμηθεί μόνο και μόνο για να τον δει στα όνειρα της...Οι μέρες περνούσαν, οι βδομάδες μα και τα χρόνια…Έφτασε η στιγμή που μπήκε στην ζωή της κάποιος που μπορούσε να της δώσει την αγάπη του και να την κάνει ευτυχισμένη και έτσι αποφάσισε να μείνει κοντά του βλέποντας όμως πάντα εκείνον στα μάτια του. Έκαναν μαζί μια όμορφη οικογένεια…Το άλλο της μισό δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά και έτσι έμεινε στην μνήμη της για πάντα σαν την ΑΓΑΠΗ της που δεν θα ξεχνούσε ποτέ!
FEI KINA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου